Kom werken bij Kaemingk in Aalten als:

Business & ICT traineeship

Banner

Dit ben jij:

  • Je hebt een hbo of wo opleiding afgerond, bijvoorbeeld: bedrijfskunde, supply chain management, (bedrijfs-)economie of logistiek management. Heb je een andere hbo of wo opleiding afgerond? Dan zien we jouw sollicitatie ook graag tegemoet!
  • Je bent analytisch en doelgericht. Daarnaast kun je procesmatig werken.
  • 0-2 jaar werkervaring in procesverbetering in bijvoorbeeld stage, bijbaan of bestuur is een pré
  • Je hebt affiniteit met een internationale omgeving

Wat biedt Kaemingk jou?

  • Waardering voor je werk die je terugziet in verschillende extraatjes. Iedere maand een heerlijke lunch steeds in een ander thema, een vitaliteitsprogramma met voor ieder wat wils, en als hoogtepunt een knallend personeelsfeest om samen het jaar af te sluiten.
  • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding
  • Uitzicht op een vast contract. Met reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 25 vakantiedagen plus de optie om extra dagen bij te kopen.
  • Een passend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.
Your content image

Gewoon Doen!

Business & ICT traineeship

Ben je analytisch, communicatief vaardig en kun je procesmatig werken? Wil jij jouw kritische denkvermogen inzetten bij een internationale en groeiende organisatie? Dan is het traineeship Business & ICT van Kaemingk misschien wel iets voor jou!

Als trainee business & ICT voer jij integrale verbeteringen door in de gehele supply chain keten en de daaraan gelieerde ICT-projecten en werkprocessen. Jij vindt het leuk om processen te ontrafelen en te verbeteren en je helpt en ondersteunt het bedrijf bij de implementatie en uitvoering van nieuwe werkwijzen. Ook enthousiasmeer jij collega’s om samen tot het perfecte resultaat te komen.

In deze rol bij Kaemingk werk je het eerste jaar vanuit de ICT, logistiek of inkoop en heb je van daaruit je eigen verantwoordelijkheden, zodat je de afdeling en Kaemingk goed leert kennen. Je wordt begeleid door een ervaren collega werkzaam op de afdeling ICT, logistiek of inkoop (supply) en je werkt over en door de disciplines heen. 

Je maakt deel uit van een team van collega trainees die in dezelfde rol werkzaam zijn en daarnaast werk je samen met de collega’s uit ons Commercieel talentprogramma. Je helpt elkaar om Kaemingk verder te ontwikkelen.

Het Business & ICT traineeship biedt jou een goede basis voor jouw verdere carrière. Het is uitdagend en gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling én die van Kaemingk. Na afloop van het projectjaar krijg je een contract voor onbepaalde tijd en bepalen wij samen in welke functie jij jouw loopbaan gaat voortzetten.


Enthousiast geworden?

Solliciteren op de functie van Business & ICT traineeship

Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter door te klikken op de sollicitatiebutton. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

In 6 stappen naar je nieuwe baan!

Onze sollicitatieprocedure

Lijkt het je leuk om bij Kaemingk te werken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Zo werkt het:

Solliciteer
Voorselectie
Eerste gesprek
Assessment
Tweede gesprek
Nieuwe baan!

Kaemingk: trendsetter in decoratie

Over Kaemingk

Kaemingk, aangenaam! Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in onze compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Ons assortiment telt ruim 20.000 artikelen, die we leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.

Werken in Gelderland

Ga je bij ons aan de slag, dan krijg je meer dan 500 collega’s, met wie je op een dynamische, ondernemende en perfectionistische manier samenwerkt. Altijd gericht op resultaat. Lijkt dit je wat? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer over Kaemingk

Your content image

Collega's

Colleagues

Remco Jansen

E-commerce manager

De e-commerce van Kaemingk naar een hoger plan tillen. Oftewel: zorgen voor een zo goed mogelijk digitaal platform. Dat is de taak van Remco Jansen. “Een mooie, maar enorme uitdaging”, vindt de e-commerce manager. “Vooral toen corona wereldwijd uitbrak en we alles zo snel mogelijk van offline naar online wilden vertalen. Hoe doe je dat met het gevoel dat je normaal gesproken in de showroom ervaart, met de persoonlijke touch en service van Kaemingk? Die klantreis wilden we graag zoveel mogelijk intact laten, met vernieuwde platformen. Dat vraagt om inventieve oplossingen, pragmatisch denken én snel schakelen.”

Colleagues

Cheryl N'Gongui

Junior accountmanager verkoop Frankrijk

“Kaemingk heeft in mij geïnvesteerd, dat gaf vertrouwen én energie”

Cheryl kijkt graag over grenzen heen. Zo deed ze een internationale studie en woonde en werkte ze een tijd in de VS. Sinds 2017 werkt Cheryl bij Kaemingk. Eerst als commerciële binnendienstmedewerker voor de UK en sinds kort als junior accountmanager voor Frankrijk. “Ik heb graag persoonlijk contact met klanten en breng mijn tijd het liefst door in de showroom. Daarnaast had ik behoefte aan meer verantwoordelijkheid en vind ik het leuk om te reizen, bijvoorbeeld voor een beurs of een klantbezoek. Toen ik dit intern kenbaar maakte, werd gekeken of er binnen Kaemingk vacatures waren die beter bij mij zouden passen.

Colleagues

Sharon Kroesen

Internationaal commercieel talent

“Dit traject is ontzéttend leuk en leerzaam”

Ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen? Dat kan in ons commercieel talentprogramma. Je werkt dan een jaar op twee verschillende afdelingen binnen Kaemingk en volgt salestrainingen en workshops om jezelf verder te ontwikkelen. Je leert onder meer je commerciële vaardigheden vergroten, constructief samenwerken en effectief communiceren. Zo doe je in korte tijd een schat aan kennis en ervaring op én haal je op een leuke en leerzame manier het beste uit jezelf. Na dit jaar bekijken we samen welke afdeling binnen Kaemingk het beste bij jou past.


This website uses cookies to ensure that you get the best experience on our website.Find out more