Kom werken bij Kaemingk in Aalten als:

Commercieel talentprogramma (traineeship)

Banner

Dit ben jij:

  • Je hebt een hbo of wo opleiding afgerond.
  • Het allerbelangrijkst is dat je commercieel sterk en ambitieus bent. Daarnaast heb je het vermogen tot zelfreflectie.
  • Commerciële en internationale ervaring in bijvoorbeeld stage, bijbaan of bestuur is een pré.
  • Je beheerst bij voorkeur twee buitenlandse talen.

Wat biedt Kaemingk jou?

  • Een passend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Met reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, een verlofspaarregeling waarmee je 5 extra dagen per jaar spaart, plus de optie om extra dagen bij te kopen.
  • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding
  • Waardering voor je werk die je terugziet in verschillende extraatjes. Iedere maand een heerlijke lunch steeds in een ander thema, een vitaliteitsprogramma met voor ieder wat wils, en als hoogtepunt een knallend personeelsfeest om samen het jaar af te sluiten.
Your content image

gewoon doen!

Commercieel Talentprogramma (traineeship)

Grijp je kans om jouw commerciële talent tot bloei te laten komen bij Kaemingk! Wij bieden een uitgebreid programma dat je klaarstoomt voor een dynamische carrière in een commerciële functie.

In slechts één jaar tijd krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en om Kaemingk vanuit diverse invalshoeken te leren kennen. Dit is niet zomaar een baan, naast een training on the job door ervaren collega’s, werk je samen met andere talenten en trainees aan één of meerdere projecten en krijg je trainingen om onder andere jouw individuele groei een enorme boost geven.

In het programma werk je twee keer een half jaar mee op de afdelingen inkoop, verkoop of marketing. Je krijgt direct je eigen verantwoordelijkheden, zodat je de functies en afdelingen goed leert kennen. Je maakt deel uit van een team van gelijkgestemde talenten die deel uitmaken van hetzelfde programma, maar je werkt ook samen met collega's uit ons Business & ICT traineeship.

Ons talentprogramma is afwisselend en ontworpen om jou uit te dagen en je persoonlijke groei te stimuleren. Na het eerste jaar bepalen we samen in welke richting jouw toekomst bij Kaemingk ligt. Onze voormalige talenten zijn doorgestroomd naar functies als (junior) inkoper en (junior) accountmanager.

Dus, ben je klaar om jouw commerciële talent naar een hoger niveau te tillen? Meld je aan en zet de eerste stap naar een uitdagende en dynamische carrière bij Kaemingk!


Enthousiast geworden?

Solliciteren op de functie van Commercieel talent

Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter door te klikken op de sollicitatiebutton. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

In 6 stappen naar je nieuwe baan!

Onze sollicitatieprocedure

Lijkt het je leuk om bij Kaemingk te werken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Zo werkt het:

Solliciteer
Voorselectie
Eerste gesprek
Assessment
Tweede gesprek
Nieuwe baan!

Kaemingk: trendsetter in decoratie

Over Kaemingk

Kaemingk, aangenaam! Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in onze compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Ons assortiment telt ruim 20.000 artikelen, die we leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.

Werken in Gelderland

Ga je bij ons aan de slag, dan krijg je meer dan 500 collega’s, met wie je op een dynamische, ondernemende en perfectionistische manier samenwerkt. Altijd gericht op resultaat. Lijkt dit je wat? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer over Kaemingk

Your content image

Collega's

Colleagues

Sharon Kroesen

Internationaal commercieel talent

“Dit traject is ontzéttend leuk en leerzaam”

Ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen? Dat kan in ons commercieel talentprogramma. Je werkt dan een jaar op twee verschillende afdelingen binnen Kaemingk en volgt salestrainingen en workshops om jezelf verder te ontwikkelen. Je leert onder meer je commerciële vaardigheden vergroten, constructief samenwerken en effectief communiceren. Zo doe je in korte tijd een schat aan kennis en ervaring op én haal je op een leuke en leerzame manier het beste uit jezelf. Na dit jaar bekijken we samen welke afdeling binnen Kaemingk het beste bij jou past.


Colleagues

Cheryl N'Gongui

Junior accountmanager verkoop Frankrijk

“Kaemingk heeft in mij geïnvesteerd, dat gaf vertrouwen én energie”

Cheryl kijkt graag over grenzen heen. Zo deed ze een internationale studie en woonde en werkte ze een tijd in de VS. Sinds 2017 werkt Cheryl bij Kaemingk. Eerst als commerciële binnendienstmedewerker voor de UK en sinds kort als junior accountmanager voor Frankrijk. “Ik heb graag persoonlijk contact met klanten en breng mijn tijd het liefst door in de showroom. Daarnaast had ik behoefte aan meer verantwoordelijkheid en vind ik het leuk om te reizen, bijvoorbeeld voor een beurs of een klantbezoek. Toen ik dit intern kenbaar maakte, werd gekeken of er binnen Kaemingk vacatures waren die beter bij mij zouden passen.

Colleagues

Remco Jansen

E-commerce manager

De e-commerce van Kaemingk naar een hoger plan tillen. Oftewel: zorgen voor een zo goed mogelijk digitaal platform. Dat is de taak van Remco Jansen. “Een mooie, maar enorme uitdaging”, vindt de e-commerce manager. “Vooral toen corona wereldwijd uitbrak en we alles zo snel mogelijk van offline naar online wilden vertalen. Hoe doe je dat met het gevoel dat je normaal gesproken in de showroom ervaart, met de persoonlijke touch en service van Kaemingk? Die klantreis wilden we graag zoveel mogelijk intact laten, met vernieuwde platformen. Dat vraagt om inventieve oplossingen, pragmatisch denken én snel schakelen.”

This website uses cookies to ensure that you get the best experience on our website.Find out more