Kom werken bij Kaemingk in Aalten als:

Decorateur- Stylist (32 - 40uur)

Banner

Dit ben jij:

  • Je hebt een relevante creatieve opleiding denk aan CIBAP, Nimeto, Jan de Bouvrie, Artemis, vakopleiding tot bloemist niveau 4.
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als decorateur/stylist/visual merchandiser.
  • Je hebt gevoel voor kleur, vorm en materiaaltoepassing.
  • Goede kennis van Sketch-up is een pré.

Wat biedt Kaemingk jou?

  • Een passend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Met reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, een verlofspaarregeling waarmee je 5 extra dagen per jaar spaart, plus de optie om extra dagen bij te kopen.
  • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding
  • Waardering voor je werk die je terugziet in verschillende extraatjes. Iedere maand een heerlijke lunch steeds in een ander thema, een vitaliteitsprogramma met voor ieder wat wils, en als hoogtepunt een knallend personeelsfeest om samen het jaar af te sluiten.
Your content image

Meewerken aan het creëren van 10.000m² unieke belevingsshowroom

Jouw werk als Decorateur/stylist

In de functie van Decorateur/stylist werk je ieder jaar mee aan de realisatie van onze 10.000m² unieke belevingsshowroom. Denk hierbij aan het maken van collectie indelingen tot aan het ontwerpen van verschillende themakamers met als ‘eyecatcher’ een unieke en inspirerende entree. Aan de hand van moodboards en Sketch-up weet je met gemak een creatief ontwerp te visualiseren tot een inspirerende presentatie. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemaakte plannen en het maken van decoraties. Daarnaast reis je een aantal keer per jaar samen met een team naar beurzen in binnen- en buitenland om onze beursstand op en af te bouwen of om winkelpresentaties voor onze klanten te maken.

Je komt te werken in een jong en ambitieus team dat samen steeds weer zorgt voor mooie en unieke presentaties. Op de afdeling Decoteam is het nooit saai. De dynamiek en ja, ook de hectiek die er soms kan zijn, vind jij juist een uitdaging. 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Werken bij: Onze afdeling Decoteam

Van commercieel plan naar een creatieve beleving

De commerciële plannen van de afdeling Inkoop en Marketing omzetten naar een echte beleving en uiteindelijk zelf vormgeven in de showroom of op één van de beurzen. Dit met fraaie, creatieve presentaties van nieuwe decoratieartikelen. Laat dat maar aan de medewerkers van het Decoteam over!

Met een team van ruim 30 collega's en vele extra handen in het hoogseizoen, gaan we aan de slag met ontwerptekeningen, kleurbeelden, moodboards en het verzinnen van decoraties. Om ten slotte te zorgen voor de creatieve inrichting en styling van maar liefst 10.000 m2 showroom en beursstands in binnen- en buitenland. Van de daadwerkelijke bouw en het inrichten tot en met het afstylen met prachtige decoratieartikelen en unieke showpieces. 

Het is hard werken, maar ook ontzettend gezellig. We vormen een leuk, jong en flexibel team en staan altijd open voor elkaars ideeën. Zo inspireren we elkaar en blijven we creatief. Wat natuurlijk ook helpt, is dat we altijd met mooie dingen bezig zijn!

Ontdek afdeling Deco

Your content image

Collega's

Colleagues

Ursula Vens

Teamleider Deco team

“Mijn taak is het aansturen van de decorateurs. Ook regel ik, samen met de manager Decoteam, de planning en de organisatie van de opbouw, inrichting en decoratie van beursstands en showrooms in binnen- en buitenland. Oh, en het onderhouden van contacten met toeleveranciers niet te vergeten! Maar het leukste is natuurlijk creatief bezig zijn: hoe kleed je een showroom zo sfeervol mogelijk aan? Het is leuk om hierbij buiten de gebaande paden te denken en steeds weer wat nieuws te verzinnen."

Lees mijn verhaal

Colleagues

Femke Weenink

Inkoop

“Van reizen naar China en Amerika tot het samenstellen van een fraaie collectie en het inrichten van de showroom, dat is mijn werk."

Hoe ik dat doe? Eerst ontwikkelen we een thema. Op basis hiervan ga ik gericht op zoek naar passende items en zorg ik dat nieuwe producten worden ontwikkeld. Dat is soms een hele uitdaging, maar dat maakt mijn werk juist zo leuk. Elke keer als de nieuwe collectie klaar is, ben ik er trots op. Dat hebben we met z’n allen toch maar mooi voor elkaar gekregen.

Lees mijn verhaal

Enthousiast geworden?

Solliciteren op de functie van Decorateur/stylist

Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter door te klikken op de sollicitatiebutton. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

In 6 stappen naar je nieuwe baan!

Onze sollicitatieprocedure

Lijkt het je leuk om bij Kaemingk te werken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Zo werkt het:

Solliciteer
Voorselectie
Eerste gesprek
Assessment
Tweede gesprek
Nieuwe baan!

Kaemingk: trendsetter in decoratie

Over Kaemingk

Kaemingk, aangenaam! Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in onze compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Ons assortiment telt ruim 20.000 artikelen die we leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.

Werken in Gelderland

Ga je bij ons aan de slag, dan heb je meer dan 500 collega’s met ieder hun eigen unieke talent. Bij Kaemingk krijg je volop de kans om jouw talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer. Onze kernwaarden? Open, innovatief, inspirerend en doen!

Lees meer over Kaemingk

Your content image

This website uses cookies to ensure that you get the best experience on our website.Find out more